Результати хірургічного лікування хворих з двобічним деструктивним туберкульозом легень - I. V. Korpusenko (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2018)
Мета: підвищення ефективності хірургічного лікування хворих з обмеженим двостороннім деструктивним туберкульозом легень.