Fear and Culture - Srđan Radović (University of Belgrade, 2016)
On the occasion of publishing Ivan Kovačević,  Bojan Žikić and Ivan Đorđević, Strah i kultura. Srpski genealoški centar i Odeljenje za etnologiju i antropologiju Filozofskog fakulteta. Beograd 2008, pp.190.