Per què era convenient que el narrador emmudís? Narratologia i feminisme revisitats - Meri Torras (Universitat de Barcelona, 2010)
Partint del concubinatge entre poètica narrativa i crítica feminista, al seu article proposa un esquema comunicatiu narratiu específic per als textos privats (cartes, diaris...) de dones, emmarcats en un context literari, en el qual es contempla un espai físic, textual, com a reialme de les veus que, des de la diferència, subverteixen el mateix discurs hegemònic que el dóna cabuda.