Dette nummers samlede anmeldelser - Yvonne Mørck (The Royal Danish Library, 2002)
I dette nummer er følgende blevet anmeldt: "Joshua Cohen, Matthew Howard & Martha C. Nussbaum: Is Multiculturalism Bad for Women?" (Susan Moller Okin (eds.)), "Kroppe over grænser. Når kvinder handles til Danmark" (Ulrikke Moustgaard og Henrik Brun), "Det umenneskelige. Analyser af seksualitet, køn og identitet hos Karen Blixen" (Dag Heede), "(in)scibing body/landscape relations" (Bronwyn Davies).