Bośniacko‑hercegowińska etnonacjonalna polityka w kontekście ustroju i przyszłości państwa - Marinko Zekić (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2014)
The Ethno‑politics and the Status of the Sovereignty of Bosnia and Herzegovina