Мікробіоценоз піхви у вагітних з різними видами безплідності в анамнезі - L.E. Tumanova (Group of Companies Med Expert, LLC, 2020)
Наведено характеристику мікробіоценозу піхви у вагітних, які мали в анамнезі безплідність ендокринного і запального ґенезу, описано принципи бактеріологічної діагностики.