A reformáció hatásai a gondolkodásmód és erkölcs kialakulására a skandináv térség országaiban - Veikko Anttonen (Debrecen University Press, 2018)
A reformáció hatásai a gondolkodásmód és erkölcs kialakulására a skandináv térség országaiban