Phenolic and flavonoid content in ethanol extract and agro-morphological diversity of Curcuma aeruginosa accessions growing in West Java, Indonesia

Abstract. Khumaida N, Syukur M, Bintang M, Nurcholis W. 2019. Phenolic and flavonoid content in ethanol extract and agro-morphological diversity of Curcuma aeruginosa accessions growing in West Java, Indonesia. Biodiversitas 20: 656-663. Curcuma aeruginosa is a rhizomatous medicinal plant with benef...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: NURUL KHUMAIDA, MUHAMAD SYUKUR, MARIA BINTANG, WARAS NURCHOLIS
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: MBI & UNS Solo 2019
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/63683b31b103489182f7001310f3fdd2
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares