High throughput sequencing for the detection and characterization of new virus found in arracacha (Arracacia xanthorrhiza)
Arracacha is a root crop cultivated in several countries of South America. The commercial product, which is the storage root, has multiple nutritional properties: its fine starch makes it easily digestible, and it contains high levels of calcium and vitamin A. High throughput sequencing (HTS) techno...
Guardado en:
Autores principales: | Joao De Souza, Segundo Fuentes, Giovanna Müller, Heidy Gamarra, Mónica Guzmán, Wilmer Cuellar, Jan Kreuze |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN ES PT |
Publicado: |
Universidad Nacional de Trujillo
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/64bc717e11064f0f8622b7d29c6b785f |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
EVALUACIÓN DE DE UNA BEBIDA LÁCTEA INSTANTÁNEA A BASE DE HARINA DE ARRACACHA (Arracacia xanthorrhiza) CON LA ADICIÓN DE ÁCIDO FÓLICO
por: García M,Auris, et al.
Publicado: (2010) -
INDUCCIÓN FLORAL DE ARRACACHA (ARRACACIA XANTHORRHIZA BANCROFT)
por: Blas-Sevillano, R,Raúl, et al.
Publicado: (2006) -
Ethno-Botany and in-situ conservation of the genetic diversity of arracacha (Arracacia xanthorrhiza Bancroft), yacon (Smallanthus sonchifolious H.Robinson), and wild relatives
por: S. Ignacio, et al.
Publicado: (2017) -
Diagnóstico de competitividad del sector productor de arracacha. Caso municipio de Boyacá (Colombia) 2014
por: Diana Lizeth Rojas Cruz, et al.
Publicado: (2016) -
Doses of organic residues in soil mulch influence productivity and profitability of Peruvian carrot
por: Heid,Diego Menani, et al.
Publicado: (2019)