Wystąpienia na rozpoczęciu konferencji „Ormianie polscy: siedem wieków istnienia” - Edgar Ghazaryan (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2019)
The article consists of the texts of speeches given by: Edgar Ghazaryan, Edward Mier-Jędrzejowicz, Kaspar Karampetian and Nadia Gortzounian.