Wielkomiejscy radni Platformy Obywatelskiej i Prawa i Sprawiedliwości na ścieżkach do stanowisk zajmowanych w kadencji 2006-2010 - Witold Betkiewicz (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2014)
“Civic Platform” and “Law and Justice” urban councilors on their paths to posts in 2006‑2010 term