Rywalizacja międzypartyjna i wewnątrzpartyjna w kampanii referendum europejskiego w Wielkiej Brytanii z 2016 roku - Krzysztof Zuba (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Inter‑party and intra‑party rivalry in the 2016 EU referendum campaign in the United Kingdom