The Byzantine Hellene - Mila Popović (Filozofski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, 2021)
Приказ књиге Angelov, Dimiter. (2019). The Life of Emperor Theodore Laskaris and Byzantium in the Thirteenth Century. Cambridge: Cambridge University Press. str. 460