Opsednute osobe - korisni ritualni funkcioneri? Povodom knjige Danijela Sinanija - Dragana Antonijević (University of Belgrade, 2016)
Prikaz knjige Danijela Sinanija, "Opsednutost i egzorcizam u Srbiji. Antropološki pristup." Srpski genealoški centar i Odeljenje za etnologiju i antropologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, knj. 31, Beograd, 2007, str. 190.