Монозиготні багатоплідні вагітності після допоміжних репродуктивних технологій (огляд літератури) - V.I. Piniaiev (Group of Companies Med Expert, LLC, 2020)
Частота виникнення монозиготних багатоплідних вагітностей (МБВ) після допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ) є значущо вищою, ніж у загальній популяції.