Алергічний цілорічний риніт у дітей: ефективність і безпечність застосування препарату «Ергоцетал» - T.R. Umanets (Group of Companies Med Expert, LLC, 2021)
Мета — вивчити ефективність і безпечність застосування левоцетиризину («Ергоцетал») у дітей з цілорічним алергічним ринітом (ЦАР).