About the Scordisci - Aleksandar Bandović (University of Belgrade, 2020)
Mihajlović, Vladimir D., 2019. Skordisci između antičkih i modernih tumačenja: pitanje identiteta u (proto)istoriji. Filozofski fakultet, Novi Sad, 357 strana, ISBN 978-86-6065-521-1