ПОЕМА "БЕОВУЛЬФ": НОВІ ГОРИЗОНТИ СТУДІЮВАННЯ - Світлана Гриценко (Taras Shevchenko National University of Kyiv, 2021)
[Карлова В. О. Когнітивно-матричне моделювання запозиченої лексики в давньоанглійській поемі "Беовульф" (Cпеціальність 035 Філологія. Київ, 2020. 303 с.)]