Dokumenty pergaminowe miasteczka Niżankowice w zasobie Archiwum Państwowego w Przemyślu - Ewa Grin-Piszczek (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2020)
Parchment Documents of the Town of Niżankowice in the Resources of the State Archives in Przemyśl