Hvad gør vi i Danmark i kampen mod sexchikane - og hvad kan vi gøre bedre? - Lea Skewes (The Royal Danish Library, 2019)
Anmeldelse af Anette Borchorst og Lise Rolandsen Agustín: Seksuel chikane på arbejdspladsen – Faglige, politiske og retlige spor