Dette nummers samlede anmeldelser - Karen Sjørup (The Royal Danish Library, 2015)
I dette nummer anmeldes følgende: "1915 - Da kvinder og tyende blev borgere" (Pia Fris Laneth) og "Før og efter stemmeretten - køn, demokrati og velfærd" (Drude Dahlerup og Anette Borchorst) anmeldt af Karen Sjørup. "FAT" (Deborah Lupton) anmeldt af Sidsel Brædder.