Лапароскопічне лікування кіст селезінки у дітей - V. P. Prytula (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2019)
З появою мініінвазивної хірургії проведення хірургічного лікування кіст селезінки (КС) за допомогою лапароскопії набуло актуальності.