Komunikologia – zarys teoretyczny i problemy praktyczne w świetle kształcenia kompetencji komunikacyjnych - Beata Drabik-Frączek (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2014)
Communicology – theoretical overview and practical problems, in the light of teaching of communication skills