Dette nummers samlede anmeldelser - Karen Sjørup (The Royal Danish Library, 2011)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt:Kirsten Hastrup: Vinterens hjerte. Knud Rasmussen og hans tid. Gads forlag, 2010.Marie Bruvik Heinskou: En kompleks affære. Anmeldte voldtægter i Danmark. Ph.d.- afhandling, Sociologisk Institut, Københavns Universitet. Forsvaret august 2010.Susanne V. Knudsen: Køn i skolen. Forlaget Frydenlund, 2010.Momin Rahman og Stevi Jackson. Gender & Sexuality: Sociological Approaches. Polity Press, 2010.Richard Cleminson og Francisco VÁZQUES García. Hermaphroditism, Medical Science and Sexual Identity in Spain, 1850-1960. University of Wales Press, 2009.