APA (7th ed.) Citation

H, W. A., A, L. F. A., & B, I. C. S. (2010). ELABORACIÓN DE UN PRODUCTO CÁRNICO ESCALDADO UTILIZANDO COMO EXTENSOR HARINA DE FRÍJOL COMÚN (Phaseolus spp.) ELABORATION OF A SCALDED SAUSAGE USING COMMON BEAN FLOUR (Phaseolus spp.) AS EXTENDER. Universidad de Antioquia.

Chicago Style (17th ed.) Citation

H, William ALBARRACÍN, Luisa F ACOSTA A, and Iván C SÁNCHEZ B. ELABORACIÓN DE UN PRODUCTO CÁRNICO ESCALDADO UTILIZANDO COMO EXTENSOR HARINA DE FRÍJOL COMÚN (Phaseolus Spp.) ELABORATION OF A SCALDED SAUSAGE USING COMMON BEAN FLOUR (Phaseolus Spp.) AS EXTENDER. Universidad de Antioquia, 2010.

MLA (8th ed.) Citation

H, William ALBARRACÍN, et al. ELABORACIÓN DE UN PRODUCTO CÁRNICO ESCALDADO UTILIZANDO COMO EXTENSOR HARINA DE FRÍJOL COMÚN (Phaseolus Spp.) ELABORATION OF A SCALDED SAUSAGE USING COMMON BEAN FLOUR (Phaseolus Spp.) AS EXTENDER. Universidad de Antioquia, 2010.

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