25 anys de recerca en didàctica de la llengua - Anna Camps i Mundó (Universitat Autònoma de Barcelona, 2017)
L’article es deriva de la conferència inaugural del Màster de Recerca en Educació, dictada el 19 de gener de 2017 a la Facultat de Ciències de l’Educació, Universitat Autònoma de Barcelona, en el marc de les celebracions pel 25 aniversari de la creació d’aquesta facultat.