Conxita Domènech, «La "Guerra dels Segadors" en comedias y panfletos ibéricos. Una historia contada a dos voces (1640-1652)» - Victoriano Roncero López (Universitat Autònoma de Barcelona, 2018)
Reseña de Conxita Domènech, La «Guerra dels Segadors» en comedias y panfletos ibéricos. Una historia contada a dos voces (1640-1652), Reichenberger, Kassel, 2016, 245 pp. ISBN: 9783944244457.