Цистоскопічні особливості вічок сечоводів у дітей з міхурово-сечовідним рефлюксом - R.A. Nakonechnyy (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2021)
Мета – встановити цистоскопічні прогностичні критерії міхурово-сечовідного рефлюксу (МСР) у дітей.