Закрита репозиція переломів шийки променевої кістки за методикою Н.П. Свінухова - O. A. Sergienko (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2019)
Внутрішньосуглобові переломи шийки променевої кістки зі зміщенням – не рідкість у дитячому віці. Налічується багато методик оперативного лікування даного перелому. Але відкрита репозиція при ідеальному зіставленні уламків часто дає обмеження супінації-пронації внаслідок додаткової травми м’яких тканин і окістя. Тому відновлення даної функції кісток передпліччя особливо важливе у лікуванні даного перелому. При закритій репозиції функція ліктьового суглоба відновлюється значно швидше.