Effects of graded levels of Curcuma longa Powder on in vivo digestibility in Guinea pigs (Cavia porcellus)
The effect of the use of Curcuma longa powder as phytobiotic on feed intake and in vivo digestibility of nutrients was studied in 40 guinea pigs of English breed. This study was designed to evaluate the effects of incorporating graded levels of Curcuma longa powder on feed intake and in vivo digesti...
Guardado en:
Autores principales: | Gina France Tobou Djoumessi, Fernand Tendonkeng, Emile Miégoué, Clément Emalé, David Fokom Wauffo, Jean-Luc Hornick |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN FR |
Publicado: |
Presses Agronomiques de Gembloux
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/8d2423bd38854285ac95319a76b5c17c |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Estereología Renal en el Cobayo (Cavia porcellus)
por: Zapata Barrera,José Luis, et al.
Publicado: (2009) -
Estudio Estereológico del Hígado de Cobayo (Cavia porcellus)
por: Rosas C,Carlos, et al.
Publicado: (2007) -
Desarrollo de un embutido con carne de cuy (Cavia porcellus Linnaeus), harina de habas (Vicia faba. L) y cultivo iniciador /
por: Flores Mancheno, César Iván
Publicado: (2017) -
Evaluación de la Actividad y el Potencial Antioxidante de Extractos Hidro-Alcohólicos de Cúrcuma (Cúrcuma longa)
por: Alvis,Armando, et al.
Publicado: (2012) -
The effects of Curcuma longa and curcumin on reproductive systems
por: Mohebbati R., et al.
Publicado: (2017)