Salg af kroppen - sportskvinder, massemedier og sportens kommodificering - Gertrud Pfister (The Royal Danish Library, 2004)
Sportsfolk som nøgenmodeller og sexobjekter - er sexappeal vigtigere end de sportslige præstationer? I denne artikel analyseres sammenhængen mellem sportens globalisering, kommodificering og mediernes konkurrence.