NEW BUSINESS DEVELOPMENT STRATEGIES ON CULINARY PRODUCTS FOR MILLENNIALS IN BANJARMASIN, INDONESIA
The program of creating new businesses or Wirausaha Baru, abbreviated as WUB in Banjarmasin, seeks to gradually realize the community’s welfare through programs and activities that all parties can benefit from. New businesses in the current era require creative and innovative individuals, especiall...
Guardado en:
Autores principales: | Irwansyah I., Halisa N.N. |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN RU |
Publicado: |
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/8f19f37354c64309a69b6fd8d0fe2849 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
The Hadith Digitization in Millennial Era: A Study at Center for Hadith Studies, Indonesia
por: Istianah Istianah, et al.
Publicado: (2019) -
Comprendiendo a los consumidores de vino según sus motivaciones: el caso de la generación millennial en España
por: Clemente Ricolfe,José-Serafín, et al.
Publicado: (2020) -
Millennialization of Islamic Education Based on Neuroscience in the Third Generation University in Yogyakarta Indonesia
por: Suyadi Suyadi, et al.
Publicado: (2019) -
Discurso millennial y desafíos en la gestión de recursos humanos en Chile
por: Zavala-Villalón,Gloria, et al.
Publicado: (2018) -
Los millennials como prosumers y adprosumers en las redes sociales corporativas
por: Martínez-Sala,Alba-María, et al.
Publicado: (2018)