Sto godina Odeljenja za etnologiju i antropologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu - Saša Nedeljković (University of Belgrade, 2016)
Izveštaj sa proslave stogodišnjice Odeljenja za etnologiju i antropologiju FIlozofskog fakulteta u Beogradu