Flere sider af Rusland - Astrid Bjønnes (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2021)
Astrid Bjønnes reviews Multiple sides of Russia (Flere sider af Rusland) by Eva Ravn Møenbak, published in 2020 by Frydenlund.