UTILIZACIÓN DE HIDROCOLOIDES EN BEBIDA LÁCTEA TIPO KUMIS USE OF HYDROCOLLOIDS IN DAIRY BEVERAGES KUMIS TYPE
El objetivo del presente trabajo es evaluar la mezcla más adecuada de los estabilizantes goma guar, goma xantan y carragenina iota en la bebida láctea tipo kumis. Se lleva a cabo un estudio preliminar que define la mezcla óptima de estos estabilizantes, utilizando el nivel máximo de 0,5%, aprobado p...
Saved in:
Main Authors: | Piedad M GAVIRIA T, Diego A Restrepo M, Héctor SUÁREZ M |
---|---|
Format: | article |
Language: | EN |
Published: |
Universidad de Antioquia
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | https://doaj.org/article/9900a1583a5c4df8b2df93c00a6fc29f |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
USE OF HYDROCOLLOIDS IN DAIRY BEVERAGES KUMIS TYPE
by: Piedad M. GAVIRIA T., et al.
Published: (2010) -
Antimicrobial activity against Xanthomonas albilineans and fermentation kinetics of a lactic acid bacterium isolated from the sugar cane crop
by: Serna-Cock,Liliana, et al.
Published: (2013) -
Subcellular Localization and Assembly Process of the Nisin Biosynthesis Machinery in <named-content content-type="genus-species">Lactococcus lactis</named-content>
by: Jingqi Chen, et al.
Published: (2020) -
CONJUGATED LINOLEIC ACID, FATTY ACID PROFILE AND PROCESS PROPERTIES IN KUMIS - FERMENTED MILK CONSUMED IN COLOMBIA ACIDO LINOLEICO CONJUGADO, PERFIL DE ÁCIDOS GRASOS Y PROPIEDADES DEL PROCESO EN KUMIS - BEBIDA FERMENTADA CONSUMIDA EN COLOMBIA
by: Julián A OSORIO, et al.
Published: (2011) -
Effects of Phytic Acid-Degrading Bacteria on Mineral Element Content in Mice
by: Diao Zhou, et al.
Published: (2021)