Математикадан фан тўгаракларини ташкил этиш ҳақида баъзи мулоҳазалар - Феруза Ядгаровна Марданова (Open Science LLC, 2021)
Мақолада тўгаракнинг доимий аъзолари сони ва тўгарак машғулотлари ташкил қилиш йўллари ҳақида тавсиялар берилган. Параллел синф ўқувчилари учун тўгараклар ташкил этилиши натижалари, машғулотлар давомийлиги ҳақида фикрлар қайд қилинган. Машҳур Эйлер формуласининг ажойиб татбиқи баён қилинган. Мукаммал сонлар ва Соннинг бутун қисми ва унинг хоссалари ҳақида маълумотлар келтирилган.