Diseño gráfico publicitario - Jordi Colet Ruz (Universitat Autònoma de Barcelona, 2018)
La ressenya bibliogràfica que a continuació es presenta fa referència a la darrera publicació del professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Daniel Tena Parera. El contingut d’aquesta obra aborda amb rigor i solvència la temàtica del disseny gràfic i la direcció d’art en publicitat. De la lectura de les seves pàgines se’n desprèn coneixement i didàctica de la disciplina, la qual cosa fa que esdevingui un valuós i recomanable manual de consulta concebut especialment per a estudiants de grau i professionals que es trobin implicats en projectes de gràfica publicitària.