APA (7th ed.) Citation

Arce, V. V., Díaz, P. C. P., Hoyos, A. M., Hoyos, H. A. C., Cunya, A. S., Díaz, L. A. J., & Cunya, J. F. S. (2020). Contenido de antocianinas en coronta y brácteas de seis cultivares de maíz morado (Zea mays L.) del Perú. Universidad Nacional de Tumbes.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Arce, Víctor Vásquez, Peter Chris Piña Díaz, Alicia Medina Hoyos, Héctor A. Cabrera Hoyos, Alejandro Seminario Cunya, Luis A. Jiménez Díaz, and Juan F. Seminario Cunya. Contenido De Antocianinas En Coronta Y Brácteas De Seis Cultivares De Maíz Morado (Zea Mays L.) Del Perú. Universidad Nacional de Tumbes, 2020.

MLA (8th ed.) Citation

Arce, Víctor Vásquez, et al. Contenido De Antocianinas En Coronta Y Brácteas De Seis Cultivares De Maíz Morado (Zea Mays L.) Del Perú. Universidad Nacional de Tumbes, 2020.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.