Zasady dostępu do telewizji i wykorzystywania jej jako środka politycznej komunikacji marketingowej w Zjednoczonym Królestwie Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej - Jakub Żurawski (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Rules for access to television as the medium of marketing political communication in the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland