Przyczynek do identyfikacji portretu niejakiej Kalinowskiej ze zbiorów Winnickiego Obwodowego Muzeum Sztuk Pięknych - Oksana Nestorowycz (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
About identification of the Kalinovska’s portrait in funds of the Regional Art Museum in Vinnitsa (Ukraine)