OPTIMIZATION OF THE CROSSFLOW MICROFILTRATION OF ARAZÁ JUICE (Eugenia stipitata) UNDER DIFFERENT OPERATION MODES OPTIMIZACIÓN DEL PROCESO DE MICROFILTRACIÓN TANGENCIAL DE JUGO DE ARAZÁ (Eugenia stipitata) A DIFERENTES MODOS DE OPERACIÓN

This study analyzed the effects of temperature and transmembrane pressure on the crossflow microfiltration process of arazá (Eugenia stipitata) juice treated with a commercial pectic enzyme preparation, thus finding the appropriate operation values of the process. Clarified arazá juice was obtained...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Angelo G RAMIREZ L, Diego F de los RIOS C, Carlos A VÉLEZ P, Heidy L GALLEGO O
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Universidad de Antioquia 2011
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/a8d2fc0d9b584d03a5c28611af7070bc
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!