OPTIMIZATION OF THE CROSSFLOW MICROFILTRATION OF ARAZÁ JUICE (Eugenia stipitata) UNDER DIFFERENT OPERATION MODES OPTIMIZACIÓN DEL PROCESO DE MICROFILTRACIÓN TANGENCIAL DE JUGO DE ARAZÁ (Eugenia stipitata) A DIFERENTES MODOS DE OPERACIÓN
This study analyzed the effects of temperature and transmembrane pressure on the crossflow microfiltration process of arazá (Eugenia stipitata) juice treated with a commercial pectic enzyme preparation, thus finding the appropriate operation values of the process. Clarified arazá juice was obtained...
Guardado en:
Autores principales: | Angelo G RAMIREZ L, Diego F de los RIOS C, Carlos A VÉLEZ P, Heidy L GALLEGO O |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Universidad de Antioquia
2011
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/a8d2fc0d9b584d03a5c28611af7070bc |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
OPTIMIZATION OF THE CROSSFLOW MICROFILTRATION OF ARAZÁ JUICE (<I>Eugenia stipitata</I>) UNDER DIFFERENT OPERATION MODES
por: Ángelo G. RAMÍREZ L., et al.
Publicado: (2011) -
Comparative study of bacterial microfiltration in the implant‐abutment interface, with straight and conical internal connections, in vitro
por: Larrucea V. Carlos, et al.
Publicado: (2021) -
Efecto de la Microencapsulación sobre la Viabilidad de Lactobacillus delbrueckii sometido a Jugos Gástricos Simulados
por: González Cuello,Rafael E, et al.
Publicado: (2015) -
An evaluation of microplastics fate in the wastewater treatment plants: frequency and removal of microplastics by microfiltration membrane
por: Neda Yahyanezhad, et al.
Publicado: (2021) -
Caracterización físico-química de jugo de limón de Tucumán
por: A. Alvarez, et al.
Publicado: (2005)