„Sąsiedzi Europy i europejscy sąsiedzi ”? Polityka rozszerzenia UE i Europejska Polityka Sąsiedztwa w debatach Sejmu 2004-2014 - Magdalena Góra (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
“Europe’s neighbours and European neighbours”? EU enlargement and European Neighbourhood Policy in Sejm’s debates 2004-2014