Towards the Use of Adsorption Methods for the Removal of Purines from Beer
Beer corresponds to a fermented alcoholic beverage composed of several components, including purine compounds. These molecules, when ingested by humans, can be catabolized into uric acid, contributing to uric acid’s level increase in serum, which may lead to hyperuricemia and gout. To assure a prope...
Guardado en:
Autores principales: | Catarina Almeida, Márcia C. Neves, Mara G. Freire |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MDPI AG
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/a9a59c26890c4bbfb9a87ec09de3824d |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Effect of oral antihyperglycemic drugs on purine metabolism
por: T. S. Panevin
Publicado: (2021) -
Simultaneous Determination of Purines and Uric Acid in Chinese Chicken Broth Using TFA/FA Hydrolysis Coupled with HPLC-VWD
por: Manli Wu, et al.
Publicado: (2021) -
Purinas y ácido úrico en pre-eclampsia: interacciones fisiopatológicas y proyecciones en investigación
por: Escudero,Carlos, et al.
Publicado: (2013) -
Gota familiar y nefropatía en una mujer joven: Caso clínico
por: Badilla P,Alejandro, et al.
Publicado: (2001) -
Valorización Agrícola de Purines Porcinos Procesados con Aserrín de Pino
por: Varnero,María T, et al.
Publicado: (2009)