Monimuotoinen vauraus yhteiskunnan pelastusrenkaaksi - Elise Pihlajaniemi (Finnish Society for the History of Education, 2021)
Arvosteltu teos: Joutsenvirta, Maria ja Salonen, Arto O. 2020. Sivistys vaurautena. Radikaalisti, mutta lempeästi kohti kestävää yhteiskuntaa. Helsinki: Basam Books. 363 s.