„Kryzys ukraiński ” – czy konieczność redefinicji polskiej polityki imigracyjnej? - Maciej Duszczyk (Ksiegarnia Akademicka Publishing, 2021)
Ukrainian Crisis – is a redefinition of polish migration policy necessary?