Noies que dibuixen noies - ELENApuntoG ELENApuntoG (Universitat de Barcelona, 2011)
Com a autores del primer còmic lèsbic publicat a Espanya i fent-nos ressò de l’expansió actual del gènere i de la conquesta de nous segments de lectors, ens preguntem si les dones creadores estan participant en el fenomen en la mesura que els correspon o si encara són “dibuixants de segona”. Fent un repàs de les dones que dibuixen i de les dones dibuixades des dels anys quaranta, volem tirar enrere la mirada per poder tenir així una visió molt més fidedigna de la realitat. Perquè The Lola's World (Històries de Lola), la nostra sèrie de llibres d’humor gràfic, no és un fenomen aïllat sinó un pas més en una lluita col·lectiva, amb companyes de viatge nacionals i estrangeres, i, per què no dir-ho, el desig de contribuir a oferir un punt de vista femení que encara sabem altament necessari.