ASSESSMENT OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF WITLOOF CHICORY HERB (CICHORIUM INTYBUS L.)
Problems of regulation of oxidative stress and the search for biologically active substances with antioxidant activity are the focus of researchers. Chicory (Cichorium intybus L.) is a plant containing various biologically active substances (hydroxycinnamic acid, flavonoids, coumarins, ascorbic acid...
Guardado en:
Autores principales: | O. L. Saybel, T. D. Dargaeva, K. A. Pupykina, I. V. Petrova, R. R. Farkhutdinov |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | RU |
Publicado: |
Scientific Сentre for Family Health and Human Reproduction Problems
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/b20a93c9ee694c4eb4c4affbfe318ba6 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
INVESTIGATION OF LIPOPHILIC COMPOUNDS OF HERBS AND ROOTS OF CICHORIUM INTYBUS L
por: O. L. Saybel, et al.
Publicado: (2015) -
EVALUACIÓN DE PARÁMETROS FÍSICOS, MICROBIOLÓGICOS Y SENSORIALES DE RADICCHIOS (CHICHORIUM INTYBUS L. VAR. FOLIOSUM) ENVASADOS MEDIANTE IV GAMA
por: Loyola López,Nelson, et al.
Publicado: (2007) -
Mapping Pectic-Polysaccharide Epitopes in Cell Walls of Forage Chicory (Cichorium intybus) Leaves
por: Xuezhao Sun, et al.
Publicado: (2021) -
MEAT QUALITY PARAMETERS OF BROILER CHICKENS FED DIETS CONTAINING CHICORY (Cichorium intybus) VINASSE
por: Velasco,Valeria, et al.
Publicado: (2018) -
RESPUESTA DE LA ACHICORIA (Cichorium intybus L.) A LA APLICACIÓN DE MAGNESIO
por: Fischer,Susana, et al.
Publicado: (2016)