Переваги методу одноетапної орхіпексії порівняно з іншими лапароскопічними втручаннями при лікуванні абдомінальної форми крипторхізму у дітей - Yu. L. Voloshyn (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2017)
Мета: покращити результати діагностики та лікування пацієнтів з абдомінальною формою крипторхізму шляхом розробки нового підходу до хірургічного лікування із застосуванням лапароскопічних технологій та методики зварювання живих м’яких тканин; порівняти результати оперативних втручань у дітей з даною патологією, проведених за допомогою різних лапароскопічних методик; проаналізувати віддалені результати ультразвукового обстеження яєчок у різних вікових групах.