BIOCHEMICAL COMPOSITION OF INDIGENOUS AND IMPORTED TROUT AND SALMON - Elena Eugenia Mocanu (Agroprint Timisoara, 2021)
Deoarece peștii sălbatici sunt o resursă finită, rolul acvaculturii în furnizarea peștilor necesară pe cap de locuitor devine din ce în ce mai important.